Η εταιρία Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον κ. Αντώνη Μαλλιάρη και δραστηριοποιείται στην εμπορία του εξοπλισμού επαγγελματικής εστίασης και πλύσης ιματισμού καθώς και ανταλλακτικών επαγγελματικών και οικιακών συσκευών.Αναλαμβάνει μελέτες για την οργάνωση των τμημάτων εστίασης και πλύσης ιματισμού όπως και την τεχνική υποστήριξη του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η δραστηριότητά της ξεκινάει από το 1969 αποτελώντας μια από τις πρώτες εταιρίες στην ελληνική αγορά εισαγωγής ανταλλακτικών για οικιακές συσκευές. Η ElectroluxProfessional, ο μεγαλύτερος οίκος κατασκευής επαγγελματικών συσκευών εστίασης και πλύσης ιματισμούέχει επιλέξει την Α. Μαλλιάρης ΑΕΒΕ από το 1997 ως βασικό αντιπρόσωπο και διανομέα στην Β. Ελλάδα, προσδίδοντας της ένα αναταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της GEVGroup για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας περισσότερα από 70.000 ανταλλακτικά επαγγελματικών συσκευών.Συνεργάτες της εταιρίας είναι επίσης κορυφαία εργοστάσια κατασκευής ηλεκτρικών συσκευών (Ιταλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Ιαπωνίας), εμπορικά καταστήματα ανταλλακτικών, βιοτεχνίες επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς και πλήθος επαγγελματιών ανά την Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων.